Valori-record: câte colete au trimis românii în afara țării și câte au intrat în România

0 0

De la începutul anului și în contextul pandemiei de coronavirus, firmele care livrează pachete la domiciliu sau colete peste hotare au lucrat la foc continuu. S-a ajuns, astfel, la valori record.

De la începutul anului și pânăa cum, livrările de colete peste graniță au crescut cu 75%, arată datele analizate de coletăria.ro. E un volum uriaș, dar aceste valori au fost determinate de pandemia de coronavirus. Multă lume a stat acasă și a ținut legătura de la distanță. În acest context, firmele de curierat au lucrat la foc automat.

Au fost preferate țările din apropierea României: Ungaria, Bulgaria, dar și Germania, Cehia, Polonia, UK, Italia și Spania.

Câte colete au intrat în România

Printre categoriile de produse care au fost livrate din România spre alte țări se numără produse din health&beauty fashion, produse pentru copii, jucării, articole sportive, gaming, accesorii IT și cărți.

Astfel, livrările peste graniță au crescut cu 75% de la începutul anului și până în prezent, față de ultimele luni din 2019, pe fondul creșterii comenzilor online, dar și a îmbunătățirii serviciilor de livrare. Firmele, mai mult sau mai puțin pregătite, n-au avut de ales decât să se adapteze. Situația generată de măsurile de combatere a răspândirii COVID-19 în România a generat o creștere semnificativă a comenzilor din afara țării.

Pe primele cinci luni, volumul de colete intrate în România s-a dublat.

„Ne așteptăm…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica