Vaio mai există și a lansat cel mai special laptop din ultimul an

0 5


Într-o perioadă în care nouă din zece laptopuri au nevoie de o serie de adaptoare pentru a interacționa cu periferice, noul Vaio SX12 îți satisface toate nevoie de conectivitate din momentul în care îl scoți din cutie.

La fel cum ne-am obișnuit cu telefoanele cu autonomie slabă pentru că sunt subțiri și frumoase, am ajuns să facem compromisuri majore pe partea de conectică la laptopuri. Îți iei cel mai nou Macbook Pro cu două mii de euro și ai două porturi USB C, dintre care unul trebuie să-l folosești pentru a-ți alimenta sistemul cu energie electrică. Partea proastă este că acel fenomen nu afectează nici pe de parte doar sistemele create de Apple.

Cei de la Vaio, brandul independent care nu mai are nicio legătură cu Sony din 2014, au anunțat un portabil unic în 2019. Acesta nu face compromisuri pe partea de portabilitate și design, dar are suficient porturi încât să nu ai vreodată nevoie de vreun adaptor. Intitulat Vaio SX12, micuțul de 12,5 inci este urmașul lui SX11, cu un ecran un pic mai mare și taste de dimensiuni mai generoase într-o carcasă de aceleași dimensiuni ca în trecut.

Dacă tot i-am lăudat conectica, merită să ai în vedere că include trei porturi USB-A, de dimensiuni standard. Alimentarea cu energie electrică se realizează printr-un port USB C. Are HDMI, un cititor de carduri SD obișnuite, un port hibrid căști/microfon și o intrare gigabit Ethernet pentru rețea. O ieșire video VGA D-Sub…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica