Un politician îți explică de ce nu se descurcă politicienii cu tehnologia

0 1

Îți mai aduci aminte de momentul cu Liviu Dragnea, care se plângea că telefonul înregistrează tot ce spune? Ei bine, a trecut mai bine de un an de la acel moment, iar politcienii tot n-au înțeles cum funcționează tehnologia. Și nu e vorba doar de ai noștri.

Politicienii din România și din întreaga lume nu înțeleg cum funcționează tehnologia. Se miră de ce se întâmplă pe Facebook și alte platforme de socializare. Ia ca exemplu recentul caz de la noi cu ALDE Sibiu, care a decis să-l dea în judecată pe Mark Zuckerberg.

Nu se întâmplă doar în România, ci și în afară. O fi Trump pe Twitter toată ziua, dar asta nu înseamnă că e la curent cu ce se întâmplă. Fostul premier al Marii Britanii, Tony Blair, admite că politicienii nu înțeleg cum funcționează tehnologia. Sunt preocupați, mai degrabă, să interzică sau să reglementeze dur decât să beneficieze de pe urma noilor tehnologii.

Politicienii nu înțeleg tehnologia și nici nu dau semne că ar vrea să învețe

Deși politicienii sunt primii care cer reglementări în domeniul digital, nu mai sunt atât de vocali atunci când vine vorba de folosirea noilor tehnologii în îmbunătățirea unor domenii cheie precum sănătate și educație, crede Tony Blair.

Iar opinia e rezumată simplu.

„Politicienii sunt niște oameni foarte simpli: nu le place ceea ce nu înțeleg și ceea ce nu înțeleg reglementează”
Tony Blair, fost premier al Marii Britanii

Declarația asta parcă…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica