Un nou joc de la King: Royal Charm Slots

0 699

King a lansat Royal Charm Slots, un joc realizat în parteneriat cu PLAYSTUDIOS. Atflel, se extinde portofoliul de jocuri pentru platforme mobile din domeniul social casino. Royal Charm Slots se laudă că reuneşte cele mai bune jocuri de tip cazino, iar King România a contribuit la realizarea jocului cu două echipe de testare şi o echipă de analişti. Acestea au testat experienţa de utilizare şi problemele de programare, iar în continuare vor oferi suport pe partea de testare.

Bufona Jessie şi echipa sa formată din personaje regale îi îndrumă pe jucători printr-o lume fantastică a câştigurilor virtuale, folosindu-se de tot entuziasmul oferit de jocurile tradiţionale de cazino. Utilizatorii vor putea experimenta o colecţie captivantă de astfel de jocuri, King urmând să introducă periodic jocuri noi, ca parte a experienţei Royal Charm Slots, pentru a oferi jucătorilor motive întemeiate pentru a reveni.

Sărbătorind recent cea de-a 15-a aniversare, King a dezvoltat şi lansat peste 200 de jocuri gratuite de la lansarea sa din 2003, având o comunitate de 285 de milioane de utilizatori activi în fiecare lună.

Royal Charm Slots poate fi descărcat prin intermediul App Store (iOS) şi Google Play Store (Android). Acest joc este destinat unui public adult şi nu oferă jocuri de noroc care utilizează bani reali, posibilitatea de a câştiga bani reali sau premii printr-un sistem de pariuri.

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica