Un like pe Instagram, subiectul unei investigații la Vatican: ce a făcut Papa

0 1

Un like pe Instagram oferit de pe contul oficial de Instagram al Papei Francisc a făcut subiectul unei investigații de la Vatican, mai ales că, în mod oficial, Papa nu urmărește pe nimeni pe rețeaua socială.

Contul oficial al Papei de la Roma este @franciscus. Are 7,5 milioane de urmăritori din fiecare colț al mapamondului, dar nu urmărește pe nimeni. Numărul postărilor este de 972. Cu toate acestea, o persoană care administrează contul oficial al Papei a dat like unei poze postate de fotomodelul brazilian Natalia Garibotto.

După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, domnișoara era îmbrăcată foarte sumar în cadrul care a fost ”apreciat” de către profilul suveranului pontif. Ca referință, nici Garibotto nu are o prezență obscură în mediul online, ea având peste 2,5 milioane de urmăritori și 717 postări. Urmărește 569 de persoane.

În fotografia apreciată de contul Papei Francisc, tânăra poartă o vestimentația sumară inspirată de personajul de anime Sailor Moon. Like-ul cu pricina a ajuns în lumina reflectoarelor la câteva săptămâni după ce a fost aruncat în mediul online.

La data de 13 noiembrie, conform Agenției de Știri Catolice, încă puteai vedea like-ul cu pricina asociat imaginii de pe Instagram, dar a doua zi dispăruse.

Biserica Catolică a inițiat o investigație internă pentru a vedea cum a fost posibilă interacțiunea cu profilul fotomodelului în vârstă de 27 de ani, se arată într-un comunicat…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica