Un bărbat a făcut hipotermie din cauza Google Maps și nu e o glumă

0 5


Google Maps, la fel ca alte aplicații de acest fel, se dovedește o soluție foarte bună când vrei să ajungi undeva. De data asta, un bărbat susține că a dat-o grav în bară.

Google Maps, la fel ca fratele vitreg Waze, e o aplicație destul de utilă atunci când vrei să ajungi undeva și nu știi traseul. E valabil și pentru când ești la volan, dar poate fi, de asemenea, folosită și dacă mergi pe jos.

De asemenea, există posibilitatea să găsești cel mai apropiat mijloc de transport în comun – fie că e vorba de tramvai, autobuz sau metrou.

Cum spuneam, e o aplicație destul de utilă. Dar ce faci atunci când te pune pe căi greșite? Un bărbat din SUA a experimentat asta, fără să vrea. Iar consecințele au fost cam grave.

Bărbatul care a ajuns la spital din cauza Google Maps

Un bărbat din Missisipi a avut nevoie de intervenția medicilor după ce a ajuns să înoate, fără să vrea, într-un râu înghețat. E vorba de Mississipi River, în care a ajuns după ce a folosit Google Maps.

El susține că a setat în aplicație traseul pentru a ajuns la hotel pe jos. S-a luat după serviciul americanilor și a ajuns pe un râul înghețat. Se întâmpla chiar noapte, când vizibilitatea era scăzută, iar bărbatul și-a dat seama pe unde a fost direcționat doar atunci când gheața a început să se spargă în jurul lui. Pompierii au fost chemați la fața locului și l-au văzut pe bărbat încercând să iasă din râul înghețat.

Povestea…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica