Ultimul soundbar Sony: tehnologiile cu care vine te vor încânta la maximum

0 1

La CES 2020, Sony a dezvăluit ultimul soundbar care dispune de tehnologia 360 Reality Audio. Noul dispozitiv este capabil să redea sunetul fidel al unui home theater, compus din bară de sunet, subwoofer și două difuzoare.

Noua bară de sunet emblematică HT-A7000 a companiei oferă Dolby Atmos în plus față de 360RA. Dacă nu îți place atât de mult barele de sunet, dar dorești totuși senzația de sunet captivant, Sony a introdus și HT-A9: un set de patru difuzoare și o cutie de control echipată cu noua tehnologie 360 ​​Spatial Sound Mapping.

HT-A7000 este o bară de sunet cu canale 7.1.2, prevăzută cu difuzoare Sony cu echilibru X, tweeter-uri cu fascicul lateral, drivere pentru Dolby Atmos și subwoofere duale. Datorită unui Virtual Surround Engine și S-Force Pro Front Surround, A7000 poate simula singur un sunet captivant, astfel încât să poți profita de DTS: X pe lângă Atmos.

Bara de sunet este echipată cu Sound Field Optimization care utilizează microfoane încorporate pentru a calibra difuzorul într-o cameră prin detectarea înălțimii și lățimii spațiului, precum și a poziției unui subwoofer fără fir și a oricăror difuzoare din spate. Când vine vorba de muzică, A7000 găzduiește audio de înaltă rezoluție și audio de realitate 360.

De fapt, acesta este primul soundbar Sony care acceptă 360RA și doar al treilea difuzor al companiei care face acest lucru. A7000 are, de asemenea, tehnologia Sony DSEE Extreme pe care…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica