Ultima opțiune de la Amazon e un mix între prezent și tehnologia secolului trecut

0 2

Amazon a anunțat că lansează o nouă funcție de imprimare activată cu ajutorul Alexa, care permite proprietarilor de dispozitive Echo să utilizeze comenzi vocale pentru a imprima diferite elemente. Vei putea să-ți printezi listele to-do, rețete sau chiar conținut educațional pentru școala la distanță.

Funcția este compatibilă cu orice dispozitiv Echo de a doua generație sau mai nou și cu o serie de imprimante cu IPP de la mărci precum HP, Brother, Canon și Epson, iar gama se va extinde în timp, după cum promite Amazon.

O parte din conținutul care poate fi imprimat provine direct de la Alexa, cum ar fi lista de sarcini sau lista de cumpărături. Dar Alexa poate imprima și conținut care provine de la terți. Amazon a lucrat cu Alexa Allrecipes, Los Angeles Times și JumpStart Academy, pentru a permite tipărirea altor documente precum foi de lucru educaționale, puzzle-uri, pagini de colorat, rețete și multe altele.

Alexa Print face mai mult decât să imprime

Funcția Alexa Print poate fi activată prin voce sau configurată în aplicația Alexa, alegând “Adăugare dispozitive”, apoi selectând “Imprimantă”.

Odată conectată, Alexa primește informații despre nivelul de alimentare cu cerneală sau toner și va trimite notificări prin e-mail sau voce atunci când consumabilele ating un nivel redus. Aceste notificări sunt activate în mod prestabilit, dar pot fi dezactivate în aplicația Alexa de pe pagina Setări a…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica