Ubisoft lanseaza o sesiune de testare beta pentru The Crew 2

0 334

Se pare ca The Crew 2 va beneficia de o sesiune de testare Closed Beta dupa cum anunta Ubisoft. Perioada de testare va avea loc in perioada 31 mai – 4 iunie 2018 si se va desfasura pe toate platformele pe care urmeaza sa fie lansat jocul. Fanii seriei The Crew se pot inscrie pe lista de asteptare disponibila pe  thecrewgame.com/beta. Norocosii alesi in cadrul acestui Closed Beta vor putea face preload clientului beta de la data de 29 mai.

In cadrul sesiunii beta jucatorii vor putea testa cele mai interesante parti ale acestui joc, sistemul de progresie si vor concura in cadrul a 4 discipline: Street Race, Rally Raid, Powerboat si Aerobatics. Un aspect interesant este reprezentat de optiunea disponibila in cadrul testarii, jucatorii putand sa se comute oricand in timpul curselor din masina in barca sau aeronave.


Noul joc din seria The Crew pastreaza elementul de baza al primului joc: mediul open world care reproduce harta S.U.A. Apare si o modificare destul de importanta in The Crew 2. Jucatorii iau parte la un festival dedicat sporturilor cu motor, avand posibilitatea sa conduca si vehicule precum motocicletele, barci sau avioane.

Lansarea jocului The Crew 2 are loc pe data de 29 iunie 2018. Va fi disponibil pe PC, Xbox One si PS4.

 

Source Go4IT
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica