Uber vrea să-ți vândă acum bilete de tren și autobuz

0 8

Uber a înregistrat pierderi destul de mari în ultima vreme și vrea să intre acum și pe piața mijloacelor de transport în comun.

În acest sens, a încheiat mai multe parteneriate cu agenții de tranzit din Statele Unite, Canada, Marea Britanie și Australia pentru a oferi bilete pentru oamenii cu dizabilități. În unele cazuri, chiar pentru a înlocui complet sistemul de transport public din anumite orașe.

Potrivit lui Dara Khosrowshahi, chief executive, spune că planul e să transforme Uber în „Amazonul transportului”. Astfel, modalitățile de transport pe care Uber ar putea să ți le ofere vor fi mult mai variate: de la transportul cu mașina, bicicleta, trotineta electrică, la călătorii cu autobuzul sau chiar trenul.

Ultimele date au arătat că Uber a avut pierderi majore în cel de-al doilea trimestru al anului, de aproximativ cinci miliarde de dolari. Astfel, aceasta ar fi una dintre strategiile prin care compania vrea să atragă mai mulți clienți către serviciile sale.

Cât de curând vom putea merge cu transport în comun de la Uber

Compania susține că poate oferi un transport în comun mai flexibil, dar și mai ieftin, în special în zonele unde aceste servicii sunt insuficiente. Uber a anunțat în aprilie că urmărește să înlocuiască complet transportul public. Și-a dat seama destul de rapid că afirmația era una mult prea îndrăzneață. S-a răzgândit apoi și s-a mulțumit să anunțe că va integra transportul în comun…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica