Uber Lite – O noua versiune Uber pentru utilizatorii cu conexiuni de date limitate

0 271

Uber Lite este o noua versiune a aplicatiei mobile Uber pe care compania a lansat-o momentan doar pentru device-urile pe Android. Este o aplicatie destinata in special persoanelor care nu dispun de cea mai buna conexiune de internet sau locuiesc in zone cu semnal mai slab. Astfel nu mai este nevoie de o conexiune stabila pentru a comanda oriunde si oricand un sofer Uber pentru a ajunge rapid la destinatia dorita.

Noua versiune Uber Lite este mult mai mica si are o functionalitate limitata. O poti descarca rapid pe telefon si ofera strictul necesar pentru oricine: comandarea rapida a unei masini.

In ceea ce priveste dimensiunile aplicatiei Uber Lite, aceasta are doar 5 MB si poate fi instalata rapid pe orice telefon cu Android. Se adreseaza in mare parte utilizatorilor din tarile „emergente”, acolo unde conexiunea de internet nu este la fel de stabila in tari precum Romania unde avem o viteza mult superioara fata de alti vecini. In versiunea Lite, Uber nu va avea disponibila si o harta cu masinile disponibile in timp real.

Practic, interfata cuprinde doar informatiile esentiale cu privire la modul de comanda si detaliile despre cel care urmeaza sa te conduca la destinatie. DUpa ce introduci adresa si tipul de Uber dorit, aplicatia va afisa o bara cu timpul pe care il ai de asteptat pana cand cineva te va prelua.

Se pare ca Uber vrea sa atraga si mai multi utilizatori in special in India. Este o piata foarte mare unde Uber acopera doar 35% din piata de ridesharing. Principalul rival ofera utilizatorilor o aplicatie Lite care are doar 1 MB si se descarca in doar cateva secunde in zonele cu conexiune foarte slaba.

Source Go4IT
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica