Tururi virtuale: 7+ destinații turistice de top din Europa, văzute de acasă

0 1


În perioada în care planurile de călătorie sunt greu de realizat, există o mulțime de moduri de a vedea lumea fără a-ți părăsi casa.

Unele dintre cele mai cunoscute muzee europene și destinații de călătorie invită oaspeții să facă un tur virtual al spațiilor lor, bucurându-se de colecțiile și sit-urile prețioase online.

Iată ce destinații europene poți vedea complet gratuit.

Muzeul Luvru

O plimbare digitală în jurul celui mai mare muzeu de artă din lume poate nu e același lucru ca experiența reală, dar totuși seamănă. Încearcă doar să nu te pierzi printre numeroasele galerii și coridoare în timp ce navighezi printre cele mai prețioase opere de artă din lume.

Turnul Eiffel

Turnul Eiffel
O călătorie virtuală la Paris poate include și alt renumit reper turistic. Această experiență captivantă oferă câteva panorame uluitoare ale Parisului, precum și o istorie interactivă a Turnului Eiffel.

Basílica de la Sagrada Família

La Sagrada Familia
Acest sit inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO este transpus acum în ceea ce pare să fie un tur virtual în care ai libertate deplină, pe site-ul web al atracției turistice. Poți să alegi locația în interiorul și în afara Sagrada Família și poți schimba unghiul de privire, apăsând pe butoane. Coloana sonoră care însoțește întregul tur virtual întregește, oferind și mai mult farmec atmosferei.

Colecții ale Muzeului Prado

Muzeul Prado
Principalul muzeu național de artă spaniol, situat în centrul…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica