Trump tocmai a venit cu cea mai ciudată declarație: armata SUA va învinge extratereștrii, când ne vor invada

0 1

Președintele Donald Trump nu este pe deplin sigur de ce Pentagonul are un program ultra-secret pentru extratereștri.

Într-un interviu acordat telefonic pentru Fox News, duminică, Trump a fost întrebat de ce Departamentul Apărării a înființat un grup de lucru OZN. „Deci, domnule președinte, există OZN-uri?”, l-a întrebat de-a dreptul jurnalista Maria Bartiromo.

„Ei bine, va trebui să verific asta”, a spus Trump. „Adică am auzit asta. Am auzit asta acum două zile. Așa că voi verifica asta. O să mă uit bine la asta”, a accentuat președintele Americii. Dar apoi, în loc să se oprească acolo, Trump a continuat să se laude cu armata SUA – într-o amenințare aparentă pentru orice extraterestru care ar putea să încerce să ne invadeze minunata planetă.

Trump insistă: „Vă voi spune acest lucru: acum am creat o armată pe care nu am mai avut-o niciodată înainte”, a spus el, neimpresionat de Bartiromo. „Rusia, China, toți sunt invidioși pe ceea ce avem. Toate construite în SUA”.

Aparent, Trump îi amenință cu forța militară pe extratereștrii, oricât de dubios ar suna asta. Dar ne-am obișnuit deja cu declarațiile lui. Sau amenință alte națiuni care ar putea sta în spatele observațiilor fenomenelor aeriene neidentificate (UAP) de către piloții marinei din 2004? Cu siguranță nu ar fi prima dată când Trump aruncă amenințări goale asupra altor puteri mondiale, mai mult pe baza stării sale de spirit actuale…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica