Trump se războiește din nou cu Twitter: de ce consideră că unele subiecte sunt ilegale

0 2

Donald Trump e cunoscut drept un lider extrem de imprevizibil și răzbunător. Lupta sa cu rețelele sociale e foarte bine cunoscută, dar marea lui problemă e cu Twitter, acolo unde postează zilnic chiar și zeci de mesaje.

Donald Trump s-a supărat tare pe Twitter și nu a renunțat la planul său de a reglementa extrem de dur rețelele de socializare. De fapt, totu a pornit după ce Twitter i-a cenzurat două postări încadrate la categoria dezinformări. Dar scânteile nu s-au stins, ba din contră.

Acum, liderul de la Casa Albă susține că subiectele de pe Twitter aflate în treding sunt ridicole, ilegale și, evident, nedrepte. De fapt, președintele american e supărat pentru că aceste topicuri l-ar pune într-o poziție nefavorabilă, iar Twitter le alege intenționat fix pe acelea care-l prezintă într-o lumină proastă.

Trump nu vrea pace cu Twitter

Trump crede că rețeaua socială pe care este extrem de activ alege subiectele din trending pentru a-l pune pe el într-o imagine proastă.

„Este așa de dezgustător să vezi că pe Twitter, la categoria „Trending”, sunt atâtea subiecte despre mine și niciunul nu e de bine. Ei fac asta intenționat, caută orice, amplifică subiectul și apoi caută să-l facă viral. Foarte ridicol, ilegal, și, desigur, foarte nedrept!”, a scris Trump pe Twitter.Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica