Trucuri Windows 10: cum vezi aplicațiile care îți consumă conexiunea la internet

0 5


Nimic nu este mai simplu decât să fii nemulțumit de viteza conexiunii la internet. Din păcate, cauza problemei s-ar putea să fie aplicațiile pe care le rulezi pe sistem, cu sau fără acordul tău explicit.

Windows 10 poate să-ți arate un raport detaliat referitor la aplicațiile care îți utilizează conexiunea la internet. Așa poți vedea care este volumul de date care a fost transferat și poți vedea lista programelor care ți-au exploatat conexiunea în ultimele 30 de zile. La prima vedere, întregul sistem poate părea prea complex ca să fie util, dar când te confrunți cu o problemă de mult timp sau te gândești să te cerți cu operatorul de internet, ar fi bine să ai un argument serios. În plus, trebuie să fii sigur că problema este de la el, nu de la tine.

Prima etapă a procesului de diagnosticare implică să intri în Task Manager. Faci click dreapta pe bara de start, în spațiu liber și optezi pentru Task Manager. Eventual, apeși simultan pe CTRL+ALT+DEL și ajungi în aceeași fereastră precum cea de mai sus. Eventual, apeși în colțul din stânga jos pe More Details, dacă te confrunți cu o versiune simplificată a managerului de activități. Imediat, la Network, vei vedea cantitatea actuală de trafic pe rețea generat de fiecare program pe care îl rulezi sau orice componentă de Windows. Nu de alta, dar și actualizările alea constante la Windwos 10 apar aici, când se descarc.

resource monitor

Dacă situația nu este foarte clară și vrei…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica