Trucuri pe Playstation: lucruri pe care nu știai că le poți face pe PS4

0 14

Consola PlayStation este intuitiv de utilizat, însă chiar și utilizatorii mai experimentați nu-i cunosc toate dedesubturile PS4-ului.

Nu trebuie să fii vreun expert în tehnologie sau console ca să te poți juca pe un PS4, însă nu toate comenzile și funcționalitățile sunt cunoscute de toți utilizatorii. Am adunat aici câteva dintre trucurile pe care nu știai despre consola Sony.

  • Te-ai săturat ca bateria controller-ului wireless DualShock să „moară” fix în timpul unei sesiuni de gaming? Poți prelungi viața bateriei dacă reduci luminozitatea barei luminoase de pe manetă. Intră la setări și de acolo poți alege nivelul de luminozitate. Tot de acolo poți scoate și vibrația (și asta prelungește autonomia bateriei).

 

  • Dacă totuși ai rămas fără baterie la controller și vrei să știi cam cât mai până se încarcă complet, atunci trebuie să te uiți la pulsațiile de lumină ale barei luminoase. Dacă sunt mai rare atunci bateria este aproape plină.

 

  • Dacă apeși de două ori pe butonul PlayStation de pe controller imaginea de pe TV se schimbă cu cea anterioară. Asta îți este util dacă vrei să ieși din joc ca să vezi lista de trofee sau dacă vrei să vorbești cu alte persoane pe chat.

 

  • Dacă ții apăsat butonul PS de pe controller, timp de câteva secunde, pornește consola.

 

  • Dacă vrei să te uiți pe Netflix sau pe HBO Go prin PS4 atunci nu ai nevoie să pornești manual consola și nici de controller. Pornești…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica