Trucuri Facebook: cum activezi traducerea automată a postărilor în limbi străine și îți alegi limba

0 2


Dacă ai prieteni pe Facebook care postează în alte limbi decât română, ai posibilitatea ca respectivele postări să fie traduse în mod automat.

Odată cu trecerea anilor, lista ta de prieteni de pe Facebook a crescut semnificativ. Mulți dintre ei poate nu sunt vorbitori nativi de română sau poate s-au mutat într-o țară străină de foarte mult timp și obișnuiesc să posteze texte în limba nativă a noii țări. Asta nu înseamnă însă că trebuie să copiezi o postare într-o fereastră de Google Translate pentru a vedea ce dorit să transmită autorul.

De câțiva ani, sub postările de pe Facebook scrise într-o limbă străină, există un buton prin care le poți traduce foarte ușor. Calitatea traducerilor nu este întotdeauna perfectă, dar mecanismul cu pricina funcționează decent. Traducerile de pe cea mai mare rețea de socializare au evoluat atât de mult, încât, de ceva timp, Facebook le-a făcut automate.

Printr-o actualizare recentă, s-ar putea să vezi în limba română postările de la străini. Dacă nu se întâmplă deja asta, poți activa foarte simplu opțiunea cu pricina. Eventual, dacă vorbești română și engleză, poți alege ca postările scrise în aceste două limbi să nu fie traduse.

Implicit, Facebook pentru mobil îți traduce postările în limba interfeței pe care o ai la aplicație. Aceasta, de cele mai multe ori, își ia limba sistemului de operare de pe mobil. Dacă valorile implicite nu se aplică la tine,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica