Trucul prin care Huawei încearcă să fenteze interdicția impusă de SUA

0 9

Huawei a lansat modelul P30 Pro anul acesta, iar de data aceasta vine cu niște anunțuri interesante despre un nou design.

În cadrul IFA 2019, compania a anunțat că telefonul vine acum și în alte două culori. Vei putea cumpăra și pe albastru sau pe lila.

Totuși, compania ar putea avea o alte intenții în acest sens.

În afară de noile culori, mai interesantă este partea software a telefonului pe care compania îl numește „noul” Huawei P30 Pro. Va avea pre-instalată cea mai nouă versiune a sistemului de operare oferit de Google, Android 10. Aceasta ar fi o modalitate interesantă prin care compania ar putea păcăli, într-o anumită măsură, interdicția impusă de Statele Unite ale Americii.

Android 10 a fost lansat oficial pe 3 septembrie, însă numai pentru dispozitivele Google Pixel, pentru moment.

Huawei P30 Pro va avea Android 10

Președintele Donald Trump a interzis în mai companiilor americane să mai facă afaceri cu Huawei. A amânat întâi interdicția cu trei luni și apoi a extins-o până la data de 19 noiembrie. Acesta este termenul până la care compania chineză mai poate folosi tehnologia companiilor din SUA. Totuși, acest lucru nu acoperă decât dispozitivele existente. Acesta ar fi și motivul pentru care Huawei ar fi introdus un nou design pentru modelul P30 Pro.

Compania nu a oferit încă un preț pentru noile versiuni. Spune că telefoanele vor veni cu EMUI 10, care va fi disponibil în versiunea beta până la…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica