Trimiți și primești bani direct în aplicația de chat. Cum faci asta în România?

0 1

Sistemul bancar clasic e amenințat de fintech-uri și alte companii din această zonă. Iar lucrurile se întâmplă mai repede decât ai crede.

Lucrurile se digitalizează mai repede decât ai crede, iar zona financiară este una extrem de dinamică. Pe lângă sistemul clasic bancare, pe care-l cunoști, au apărut tot felul de companii care intermediază plăți, te ajută să-ți organizezi banii și vor să te atragă cu comisioane extrem de mici sau chiar taxe zero.

Băncile se luptă să țină pasul și și-au digitalizat serviciile. Dar, așa cum spuneam, totul se întâmplă pe repede-înainte. Astfel de companii știu că, în acest moment, consumatorii trăiesc pe repede-înainte. Și vor să facă totul într-un mod cât mai ușor.

Comoditate e cuvântul de ordine, fie că vrei să cumperi online, să primești sau să trimiți bani. Mastercard și Rakuten Viber susțin că au soluția ideală.

Cum trimiți și primești bani în aplicația de chat în România

Mastercard are un parteneriat cu Rakuten Viber, înțelegere din care s-a născut Moneytou, un serviciu de plată peer-to-peer care e acum disponibil și-n România în aplicația Viber. Moneytou a fost lansat în Ungaria și Ucraina și a venit acum și-n România.

Serviciul folosește platforma Mastercard Send,  care permite transferuri de bani în timp real către orice card eligibil. Prin intermediul unei singure conexiuni, Mastercard Send îți permite să faci transferuri de bani, indiferent…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica