TRAILER OFICIAL – Fear The Wolves

0 283

Studioul Vostok Games impreuna cu Focus Home Interactive au lansat trailerul oficial pentru jocul Fear The Wolves. Cele doua studiouri doresc sa aduca in prim plan o noua abordare a Battle Royale impreuna cu elemente distinctive, parca imprumutate din seria STALKER.

Actiunea jocului Fear The Wolves va avea loc la Cernobil, intr-un loc devastat de radiatii. Va fi un first person, iar pe langa inamicii fizici, jucatorii vor avea parte si de alte anomalii, caracteristice zonei plina de radiatii. Vor exista creaturi mutante, conditii meteo nefavorabile dar si un ciclu dinamic noapte-zi.

Dezvoltatorii promit pe langa modul Battle Royale si un alt mod de joc original ce pastreaza tensiunea la cote maxime pana la final. In modul Battle Royale jucatorii trebuie sa infrunte nu mai putin de 100 de participanti fie in modul solo, fie pe echipe.

Lansarea va fi lansat in a doua jumatate a acestui an in versiunea pentru PC, urmand ca mai apoi sa fie disponibil si pe celelalte console. Inainte de lansarea oficiala jucatorii vor avea acces si la o versiune Early Acces.

Source Go4IT
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica