Toyota dezvoltă un sistem de celule de combustibil pentru a reduce amprenta de carbon

0 2

Toyota Motor Corp a declarat vineri că a dezvoltat un modul de sistem de celule de combustibil ambalate, deoarece speră să își extindă utilizarea și accesibilitatea tehnologiei cu emisii zero pe fondul deplasării industriei către vehicule electrice (EV).
Cel mai mare producător auto din lume, care a lansat un Mirai reinventat în decembrie, nu a reușit să câștige șoferi pentru vehiculele cu celule de combustibil (FCV).

Segmentul FCV rămâne o tehnologie de nișă, în ciuda sprijinului guvernului japonez, pe fondul îngrijorărilor legate de lipsa stațiilor de alimentare, valorile de revânzare și riscul de explozie de hidrogen.

Noul sistem de baterii cu pilă de combustibil (FC), care a fost oferit în părți separate, va fi disponibil într-un modul compact ambalat pentru a fi utilizat ca generator de energie staționar sau în camioane, autobuze, trenuri și nave, a declarat compania vineri.
Toyota a declarat că intenționează să vândă modulul către alte companii în primăvara anului 2021 sau mai târziu, dar nu a dezvăluit detalii privind prețul sau obiectivul de vânzare.

“Toyota a luat diverse inițiative pentru crearea unei societăți cu hidrogen”, a declarat compania japoneză într-un comunicat.

„Prin aceste experiențe, compania a aflat că multe companii implicate în produse FC într-o varietate de industrii caută sisteme FC care să poată fi adaptate cu ușurință propriului lor produs.”
Producătorul auto a declarat că…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica