Toți actorii care l-au jucat pe Joker până la Joaquin Phoenix

0 83


Joker este probabil cel mai popular personaj negativ din universul DC, iar de-a lungul timpului, mai mulți actori au ajuns să interpreteze rolul în filme.

Comparațiile sunt inevitabile, iar oamenii de pe internet încearcă să găsească răspunsul la întrebarea: Cine e cel mai bun Joker?

Ultimul film cu celebrul personaj negativ Joker din universul DC a adus atât reacții pozitive, cât și negative. Totuși, filmul a bătut un record important: a avut cel mai un debut al unui film apărut în luna octombrie, cu peste 230 de milioane de dolari încasați.

Există voci care spun că Joaquin Phoenix ar putea chiar câștiga premiul Oscar pentru acest rol. Singura nominalizare a unui actor care a interpretat un supererou a fost cea a lui Heath Ledger, care a câștigat premiul oscar post-mortem pentru interpretarea rolului Joker din filmul The Dark Knight.

Toți actorii care au interpretat rolul lui Joker

Cesar Romero

Este primul actor care a interpretat vreodată acest rol. A apărut în Batman: The Movie, în 1966. Aici, Joker era mai mult un escros inofensiv decât un adevărat pericol pentru Gotham City.

Jack Nicholson

Celebrul actor din The Shining a interpretat și el rolul personajului negativ din universul DC în versiunea filmului Batman reinterpretată de Tim Burton în 1989. Inițial, fuseseră luați în considerare și alții, precum Willem Dafoe, Robin Williams sau chiar David Bowie. Totuși, co-creatorul Batman, Bob Kane, l-a vrut neapărat pe…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica