Tot ce a prezentat Samsung la evenimentul de lansare al Note 10

0 6

Evenimentul de lansare al Samsung Galaxy Note 10 a avut loc ieri seară, iar coreeni au prezentat mai multe gadgeturi și au făcut mai multe anunțuri.

Evident, compania a lansat oficial Samsung Galaxy Note 10 și Note 10 Plus, despre care poți citi aici, un nou S Pen, versiuni 5G ale Note 10, un laptop nou, Dex pentru Windows și Mac, dar și versiune nouă de Samsung Galaxy Watch Active 2.

Note 10 și Note 10 Plus

Compania a lansat două versiuni ale telefonului, iar marea divereză este că Note 10 Plus este mai mare, iar ecranul are o diagonală de 6,8 inci, spre deosebire de cei 6,3 inci ai lui Note 10. Ambele au ecrane Dynamic AMOLED, senzor de amprentă încorporat în display, încărcare wireless și trei camere pe spate (normal, ultrawide și zoom). Note 10 Plus mai are (în plus) o cameră DepthVision care-ți permite să scanezi obiecte și să faci fișiere 3D.

Vestea proastă a fost confirmată oficial și noile Note 10 nu vor avea mufă de căști, iar dongle-ul se vinde separat pentru 9,99 dolari. Prețurile încep de pe la 1000 de euro și telefoanele se vor livra din 23 august.

S Pen a devenit mai util

„Pixul” lui Samsung Galaxy Note 10 are bluetooth, un giroscop și un accelerometru. Asta înseamnă că acesta se va putea conecta prin bluetooth la alte dispozitive și vei putea folosi S Pen-ul cu tableta, de exemplu. Giroscopul și accelerometrul fac ca S Pen-ul să poată controla dispozitivul de la distanță, fără să atingi telefonul. Scrisul de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica