Topul predicțiilor pentru 2021: acestea sunt tehnologiile care vor defini următorul an

0 2

Majoritatea oamenilor vor ca 2020 să se încheie, iar asta cu cât mai devreme, cu atât mai bine.

Dar ce anume așteptăm de la anul viitor și ce ne așteaptă de fapt? Experții tehnologici fac predicții despre lumea digitală spre care se îndreaptă anul 2021. Majoritatea nu ar trebui să te surprindă.

5G

5G sau rețeaua mobilă de ultimă generație va fi lansată în întreaga lume.

Acesta va oferi viteze mai mari de date, mai multă fiabilitate și performanțe mai bune, permițând industriilor precum telemedicina să crească rapid.

Houston este unul dintre primele orașe importante în care toți cei trei mari operatori wireless oferă acum servicii 5G. Iar țelul este ca toate zonele, în special cele greu accesibile sau limitrofe, care nu aveau până acum acces la internet, să beneficieze de conexiuni și viteze mari – lucru posibil în 2021.

Într-un sondaj de anul trecut, 62% dintre directorii de afaceri au prezis că 5G va avea un impact mare asupra industriilor lor în următorii trei ani, iar începutul poate fi în 2021.

Securitate cibernetică

Securitatea cibernetică va fi mai importantă ca niciodată în 2021.

Hackerii și-au extins atacurile împotriva companiilor din întreaga lume în timpul pandemiei.

Atacurile asupra serverelor cloud au crescut cu peste 600%, iar în contextul în care din ce în ce mai mulți oameni care lucrează de acasă, companiile trebuie să își extindă securitatea cibernetică la rețelele de acasă și la…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica