Topul celor mai bune orașe pentru posesorii de mașini electrice

0 0

Multe guverne văd acum vehiculele electrice ca elemente esențiale pentru îndeplinirea obiectivelor de reducere a amprentei de carbon. Din Europa până în SUA, țările încep să elimine oficial mașinile pe benzină și diesel în favoarea unei soluții electrice.

Liderii mondiali speră că această schimbare majoră în domeniul transporturilor va contribui la menținerea încălzirii globale la 1,5 grade Celsius, în conformitate cu Acordul de la Paris.

În Europa, transportul rutier este responsabil pentru o cincime din emisiile de carbon, iar mașinile reprezintă cea mai mare parte a acestui număr. Cu toate acestea, vânzările de mașini electrice au crescut cu 43% în întreaga lume în 2020, în ciuda pandemiei, iar din 2022, 200 de modele plug-in vor fi disponibile pentru achiziționare în UE.

Un studiu a fost făcut pe o Tesla Model 3 pentru a vedea ce zonă și climă ajută motorul să aibă o mai mare autonomie. Concluzia a fost că atunci când vine vorba de funcționarea unui vehicul electric, căldura ajută substanțial mai mult decât frigul.

Astfel, am căutat orașele cu cea mai bună temperatură, care te-ar putea ajuta să ai cea mai bună autonomie pentru mașina ta electrică.

Top 5 – orașe pentru un vehicul electric

5. Mexico City, Mexic – 346 km

Orașul Mexico City se mândrește cu singurul castel regal din Americi și ocupă locul 5 pentru cea mai lungă autonomie a unui vehicul electric. Aceasta înseamnă că, la o încărcare…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica