Top Box Office după weekend-ul 19-20 octombrie. Ce film a depășit Joker

0 3

Filmul Joker este unul controversat și nu toată lumea poate să cadă de acord dacă pelicula este una mediocră sau una demnă de un Oscar.

Totuși, în ceea ce privește banii încasați, filmul a bătut un record destul de important: a devenit cel mai bine vândut film lansat vreodată în luna octombrie.

Joker a apărut pe 3 octombrie și a avut un succes extrem de mare încă din primul weekend, potrivit topului Box Office.A adus cele mai mari încasări dintre toate filmele de la cinema, de peste 96 de milioane de dolari. Al doilea weekend de la lansare a adus și el sume importante în buzunarul studioului care a produs filmul: peste 55 de milioane de dolari. S-a clasat tot pe primul loc la capitolul încasări.

În cele din urmă, weekend-ul 18-20 octombrie a întrerupt seria de clasări pe locul unu a filmului Joker. Deși a adus destul de mulți bani și în cadrul acestui sfârșit de săptămână (peste 29 de milioane de dolari), filmul a fost detronat de o altă producție. În total, filmul lui Todd Phillips a avut încasări de peste 247 de milioane de dolari.

Ce producție a întrecut filmul Joker

Filmul care i-a depășit încasările în acest weekend a apărut chiar pe 18 octombrie. Este vorba despre cea mai nouă producție în care joacă Angelina Jolie, Maleficient: Mistress of Evil, partea a doua din franciză. Filmul cu Angelina Jolie a depășit încasările Joker în weekend-ul 18 – 20 octombrie. A adus studioului care l-a produs 36 de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica