Top 10 Netflix, serialele și filmele care te ajută să uiți că nu ai mers în vacanță

0 1

Poate încă ești la birou și n-ai apucat deocamdată să-ți iei concediu. Ca să-ți fac așteptarea mai ușoară, ți-am pregătit un top 10 cu cele mai bune filme și seriale de pe Netflix.

Poți să te uiți la ele ca să treacă mai repede timpul până vine concediul mult așteptat. Iată, așadar, cele mai bune filme și seriale de pe Netflix, care-ți vor capta atenția.

Virgin River – 2019

Serialul Netflix “Virgin River” are la bază o serie de romane scrise de Robyn Carr. Seria inițială are undeva peste 20 de volume, dar Netflix a avut grijă ca în primul sezon să combine mai multe povești și personaje, cât să aibă și logică și să nu se întindă prea mult. Seria spune povestea lui Mel, o asistentă medicală, aflată în căutarea unei noi vieți și care se mută într-un oraș izolat din nordul Californiei și rămâne surprinsă de felul în care este primită.

Never Have I Ever – 2020

Serialul spune povestea lui Devi, care, după o traumă recentă, începe anul doi de liceu, hotărâtă să se elibereze de vechile etichete și să devină, în sfârșit, populară.

The Twilight Saga: Breaking Dawn (prima și a doua parte) – 2011-2012

Aceste filme te pot face puțin nostalgic. Ele duc povestea de dragoste dintre Bella și Edward pe un făgaș aproape normal. Vampirul și muritoarea par să se bucure acum de o căsătorie aparent liniștită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădări și pericole…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica