Top 10 Netflix: filmele clasice pe care să nu le ratezi în iunie

0 2

Încercarea de a găsi cel mai bun film de vizionat pe Netflix poate fi o provocare uneori. Am fost cu toții acolo. Ai decis că vei urmări ceva. Ai la dispoziție întregul Netflix, chiar și o listă de filme recomandate sau lista ta în care ți-ai marcat deja unele pelicule pentru a le viziona în viitor.

În continuare, dacă ai nevoie de inspirație, am alcătuit o listă cu unele dintre cele mai bune filme disponibile în prezent pentru streaming, de la clasice la “nestemate” ascunse și nu numai.

The Big Lebowski

Jeff Lebowski, alias „Dude”, este un om cu principii. Este, de asemenea, foarte leneș. Apreciază oricând un pahar de ceva bun și compania prietenului său, Walter. Timpul său liber îl consacră celor două pasiuni ale sale: prizarea de droguri și bowling-ul.

The Mitchells vs. the Machines

Creatorii producțiilor Spider-Man: Into The Spider-Verse (premiată cu Oscar) și The LEGO Movie prezintă The Mitchells vs. The Machines, o comedie de acțiune animată despre o familie obișnuită, care se află în mijlocul celei mai mari provocări de până acum: salvarea lumii de la apocalipsa roboților.

Crimson Peak

Când un străin fermecător îi fură inima, o tânără acceptă să se mute cu acesta la Crimson Peak, pe domeniul familiei lui, într-o casă roșie ca sângele, un loc plin de secrete care o vor bântui pentru eternitate. Între dorință și tenebre, între mister și nebunie stă adevărul din spatele casei din Crimson…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica