Top 10 Netflix, de văzut în weekend: serialele foarte bune pe care le poți începe azi

0 1

Acest weekend ne oferă o mulțime de filme de urmărit, pe măsură ce Netflix continuă să facă noi sezoane din serii precum Dirty John și Jurassic World: Camp Cretaceous.

Iată în continuare un top zece al celor mai bune seriale de pe Netflix, pe care le poți începe chiar în acest weekend.

Lucifer

Lucifer, sătul de viața lui plictisitoare din iad, se mută la Los Angeles pentru a ajuta omenirea și pentru a curăța „mizeriile” provocate de ea, iar prin abilitățile sale telepatice aduce la suprafață cele mai profunde dorințe sau gânduri ale oamenilor.

CoComelon

Perfect pentru copii, acest serial îi învață pe cei mici să afle litere, cifre, sunete de animale și multe altele, în această serie muzicală care aduce momente distractive pentru întreaga familie.

Dirty John

Eroina este Debra (Connie Britton), o femeie trecută de prima tinereţe care se îndrăgosteşte până peste cap de chipeşul doctor John (Eric Bana). Doar că în curând interesele obscure ale acestuia vor pune în pericol viaţa Debrei şi a celor dragi ei.

Ragnarok

Ragnarok este o poveste despre maturizare și contribuie la crearea unui mitologii nordice noi și surprinzătoare. Acțiunea serialului se petrece în micul oraș fictiv Edda, situat în mijlocul naturii grandioase norvegiene. Povestea se axează pe locuitorii orașului Edda, care, cel mai probabil, nu sunt ceea ce pretind a fi.

Top 10 Netflix cele mai bune seriale

The Kominsky Method

Seria spune povestea…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica