Top 10 Netflix: cele mai bune show-uri de care nu ai auzit, conform Rotten Tomatoes

0 0

Cauți cele mai bune show-uri pe Netflix? Nu mai căuta, pentru că Rotten Tomatoes a alcătuit o listă cu cele mai bune serii originale Netflix disponibile pentru vizionare chiar acum, clasificate în funcție de Tomatometer.

Pentru a fi incluse în lista Rotten Tomatoes cu cele mai bune emisiuni Netflix, titlurile trebuie să fie fresh (60% sau mai mult) și să aibă cel puțin zece recenzii. Cotele au fost stabilite în funcție de numărul de recenzii de pe fiecare titlu, apoi de „ratingul mediu”, unde numărul de recenzii a fost același. În plus, seriile salvate de serviciul de streaming, dar care nu au apărut pe Netflix, sunt incluse dacă seria îndeplinește criteriile existente.

Iată, așadar, care sunt cele mai bune show-uri de pe Netflix de care probabil nu ai auzit până acum, conform Rotten Tomatoes.

The Baby-Sitters Club (2020)

Șapte fetițe pun bazele unei afaceri de succes: clubul guvernantelor. Filmul este adaptarea tandră a popularelor cărți pentru copii ale lui Ann Martin. Gașca cu același nume e compusă din șapte fete pre-adolescentine care sunt prietene foarte bune.

Feel Good (2020)  

Seria urmărește evoluția relației dintre George și Mae în Londra contemporană. Mae (Mae Martin) un comediant o întâlnește pe George (Charlotte Ritchie), o englezoaică din clasa de mijloc, la clubul de comedie unde joacă el.

Mystery Science Theater 3000: The Return (2017)

Filmul este versiunea „de lux” a popularului sit-com „Mystery…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica