Top 10 miliardari: cum și-au făcut banii cei mai bogați tineri din lume

0 0

În ultimul deceniu, miliardarii la nivel global au devenit din ce în ce mai tineri, iar domeniile în care activează sunt dintre cele mai diverse. Din acest motiv, merită avut în vedere un top 10 cu cei mai bogați dintre ei.

În 2020, cei mai tineri miliardari din lume au vârste între 22 și 32 de ani, conform Investopedia. În clasamentul lunii februarie, noul top 10 miliardari include patru femei și șase bărbați, o dovadă a faptului că, cel puțin pe această zonă, există un echilibru între sexe. Banii lor au fost obținut din finanțe, tehnologie, producție de alimente și consumabile medicale.

Dincolo de top 10, în total, sub 40 de ani, există 63 de miliardari. Împreună, ei au o avere cumulată de 265 de miliarde de dolari. Trecând peste detaliile de fond, mai jos se poate observa o listă cu top 10 cei bogați tineri de pe mapamond.

Kylie Jenner este pe locul 1 în clasament cu un miliard de dolari, la doar 22 de ani. Ea are o averă netă de un miliard de dolari. În prima fază, a devenit populară datorită prezenței în serialul Keeping Up with the Kardashians, acum însă, are un adevărat talent antreprenorial. Acum, are o companie profitabilă de cosmetice, Kylie Cosmetics, dar face bani și din prezența sa pe rețele sociale.

Surorile Alexandra Andresen şi Katharina Andresen ocupă locurile 2 și 3 în același top cu 1,4 miliarde de dolari fiecare. Ele trăiesc în Norvegia și sunt fiicele lui Johan H. Andresen Jr, proprietarul…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica