Top 10 iOS 13: cele mai importante motive să-ți instalezi ultima versiune pe iPhone

0 4


În cadrul conferinței de lansare pentru noile iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, Apple a anunțat că iOS 13 se va lansa pe 19 septembrie. Noul sistem de operare vine la pachet cu o serie de schimbări importante.

În ultimii ani, când vine vorba de iOS, cei de la Apple s-au concentrat mai mult pe optimizări de firmware, pentru ca sistemul de operare să se miște lin pe terminale vechi, iar consumul energetic să nu fie exagerat. Noul iOS 13 este primul update, în aproximativ cinci ani, care vine la pachet cu schimbări vizuale radicale. Pentru prima oară, nu trebuie să fii atent la finețuri pentru a-ți da seama că ai instalat o nouă iterație.

În teorie, pe 24 septembrie, va exista și un iOS 13.1 care va mai introduce câteva particularități suplimentare, dar acelea le vom afla la momentul respectiv. Până atunci însă, nu trebuie neglijată ”spargerea” iOS în iOS 13 pentru iPhone și iPadOS 13 pentru iPad. În contextul în care funcționalitatea tabletelor Apple se apropie din ce în ce mai mult de un laptop, nu prea mai avea sens ca cele două să poarte același nume. iOS 13 va putea fi instalat pe iPhone 6S sau mai nou, iar pentru a-l instala, trebuie să mergi în Configurări, la General, secțiunea Actualizarea Software.

iOS 13 Dark Mode – modul întunecat e principalul motiv de update

Majoritatea gadgeturilor tale suportă un mod întunecat, indiferent dacă este vorba de laptop, desktop sau ceasul de la mână. iOS 13…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica