Top 10 cele mai populare conturi de Instagram: nu bănuiești cine ocupă prima poziție

0 0

Conturile de Instagram reprezintă o sursă semnificativă de venit pentru foarte multe vedete. Din acest motiv, este interesant să-ți faci o idee despre top 10 cele mai populare conturi.

Pentru cea mai mare parte a utilizatorilor, Instagram continuă să fie locul în care partajezi poze cu pisica, îți manifești pasiunea postând fotografii cu cocktailuri sau te lauzi un pic folosind imagini din vacanță. Pentru unii, însă, Instagram este un instrument de a face bani, iar aceia se află într-o competiție acerbă când vine vorba de numărul de urmăritori.

Foarte multe persoane au devenit branduri media, iar o postare cu un produs pe pagina lor se vinde cu sute de mii de dolari, pornind de la numărul de ochi ațintiți pe fiecare poză sau scurt clip video. În mod realist, nici realizarea postărilor nu este ieftină. Multe dintre imagini sunt realizate într-un mod profesionist, cu camere sau lumini scumpe, într-un mediu controlat, etc.

Trecând însă peste detaliile de fond, există și o parte bună în toată ecuația. Nicio personalitate din top 10 nu și-a făcut banii din rețele de socializare sau o prezență online. Au fost relevante înainte de Instagram, iar popularitatea lor nu a făcut decât să fie amplificată de platforma lui Mark Zuckerberg. Astfel, se confirmă faptul că degeaba devii influencer în 2020, pentru că indiferent ce postezi, nu vei reuși să depășești o vedetă cu foarte mulți ani de carieră în spate sau un sportiv…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica