Top 10 cele mai piratate filme de pe torrent: ce descarcă lumea ilegal de pe internet

0 10


Indiferent cât de accesibil a devenit conținutul legal de pe internet prin intermediul serviciilor de streaming contra cost, întotdeauna va exista un top 10 cele mai piratate filme de pe torrent.

Afinitatea oamenilor pentru piraterie continuă să facă pagube semnificative pentru industria producătoare de conținut video. Indiferent câte recorduri de încasări va depăși Avengers: Endgame, suma pe care o vor pierde cei de la Marvel din cauza descărcărilor ilegale de pe internet este semnificativ mai mare.

În orice caz, dacă ai o curiozitate în privința celor mai descărcate producții de pe torrent în ultima perioadă, cei de la TorrentFreak sunt foarte eficienți în realizarea unui clasament și actualizarea sa la intervale regulate de timp. Dacă nu era evident, acest top 10 cele mai piratate filme de pe torrent are rol informativ și nu reprezintă o invitație la gesturi ilegale. Din acest motiv, lipsesc și linkurile către eventuale download-uri.

În ultima săptămână, pe site-urile de torrent au ajuns nu mai puțin puțin de cinci producții noi. Shazam! este în topul preferințelor celor care folosesc rețeaua torrent, urmat de Pet Sematary. Dumbo încheie top trei în preferințele piraților de pe internet, în contextul în care s-a aflat pe prima poziție în top, în urmă cu aproximativ o săptămână.

Calitatea filmelor incluse în top 10 variază destul de mult de la o producție la alta, dar în principiu este vorba de capturi de pe…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica