Toate predicțiile lui Bill Gates s-au adeverit: a știut că vin Facebook, Netflix și iPhone. Ce prevede miliardarul despre viitor

0 0

În 1995, Bill Gates, pe atunci CEO al uneia dintre cele mai de succes companii din lume, a făcut niște predicții îndrăznețe despre viitorul în care trăim acum. Cele mai multe dintre aceste predicții s-au adeverit, deși câteva, nu.

Acum, 25 de ani mai târziu, cu o nouă carte care va apărea anul viitor, el se uită înapoi la acele predicții, își evaluează propriul efort și se uită înainte la ceea ce urmează.

Iată câteva dintre cele mai uimitoare predicții ale lui Gates din 1995.

În primul rând, a prevăzut aproape exact smartphone-urile.

„Mă gândeam și învățam obsesiv despre aceste lucruri pe atunci”, scrie Gates într-o nouă postare pe blog, când analizează cartea sa din 1995, The Road Ahead.

Acest efort a dat roade atunci când a prezis ceea ce el a numit „PC-ul portofel”. În afară de nume, el descria smartphone-ul de astăzi în detalii surprinzătoare.

Iată câteva din ceea ce a scris în 1995: “Va avea aproximativ aceeași dimensiune ca un portofel, ceea ce înseamnă că îl vei putea purta în buzunar sau în poșetă. Acesta va afișa mesaje și programe și îți va permite să citești sau să trimiți e-mailuri și faxuri, să monitorizezi vremea și bursa și să joci atât jocuri simple, cât și sofisticate. La o întâlnire, s-ar putea să iei notițe, să-ți verifici întâlnirile, să răsfoiești informații dacă te-ai plictisit”.

El a mai prezis că „PC-ul portofel” va fi securizat cu o amprentă…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica