Tinerii care s-au spânzurat în piață ca să transmită cel mai puternic mesaj al generației lor

0 4


Trei tineri, cu funia la gât, au apărut într-o piață publică. Au stat cu mâinile la spate și au așteptat să vadă ce reacție au cei din jurul lor. Ca demersul lor să fie complet, spânzurătoarea era dusă la capăt cu o condiție. Iar această condiție afectează pe deplin întreaga planetă.

Gheața de la Antarctica se topește în ritm alarmant. Planeta se schimbă pe măsură ce schimbarea climatică accelerează. Iar Groenlanda trece printr-o topire bruscă a gheții. Acestea sunt doar trei fapte larg cunoscute în întreaga lume. Realitatea e că trecem printr-o schimbare climatică imensă și sunt prea puține căi de-a o opri.

În acest sens, trei tineri artiști au avut o idee excepțională ca să-ți arate cum schimbare climatică ne ucide. Sophia Katharina, Anne Sikora și Yves Sandwichi și-au pus, la propriu, ștreangul de gât în piața publică. Dar ei n-au fost ca la o spânzurătoare clasică, ci au stat pe cuburi de gheață în plină vară, sub soare.

Astfel, cei trei au încercat să-i facă pe oameni să înțeleagă că, deși gheața se topește lent, finalul este tot moartea. Ceea ce se poate întâmpla și cu planeta noastră pe măsură ce schimbare climatică nu e înfrânată.

Ce mesaj au vrut să transmită acești tineri care și-au pus ștreangul de gât

poza schimbare climatica spanzurat piata publica

Mesajul celor trei a fost publicat pe Facebook de Sophia. Într-o traducere aproximativă din germană au spus asta: „Vrem să explicăm prin actul nostru artistic…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica