Timpul petrecut pe laptop înseamnă bani

0 27

Sursa: Financiarul.ro.

„Time is money” este un dicton valabil în orice epocă și în orice situație, iar adaptat la era freelancingului, a lucrului remote și antreprenoriatului online, este 100% valabil. Multe persoane câștigă bani utilizând laptopul din posesie, așa că laptopul devine sursă de bani dacă este funcțional și dacă a trecut pe la service, chiar și preventiv.

FREELANCINGUL

Freelancingul implică și o parte pozitivă, relaxantă, acel „free” din denumire reprezentând libertatea de trezire la o oră convenabilă, libertatea de a accepta sau refuza task-uri, libertatea de a lucra de acasă sau de la cafeneaua de la colțul străzii. Pe de altă parte, „lancing”-ul înseamnă acțiune, activitate, decizii de luat și muncă, multă muncă.

Dacă laptopul reacționează încet la comenzi, dacă nu suportă anumite aplicații sau dacă se supraîncinge tot timpul și se descarcă mult prea repede, avântul unui freelancer scade și, la fel, și numărul task-urilor acceptate. În cele din urmă, se ajunge la fee-uri mai puține sau mai mici. Freelancerul nu are decât să apeleze cât mai repede la un service pentru laptopuri, altfel se va găsi în situația de a fi nevoit să se angajeze, pentru a-și putea plăti facturile.

! Cu un laptop problematic, freelancingul nu mai pare atât de roz. 

LUCRUL REMOTE

Unul dintre marile avantaje ale muncii actuale de birou este că foarte multe procese implicate se desfășoară online sau pe…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica