TikTok se confruntă cu cel mai stupid scandal, iar explicațiile nu ajută

0 3


TikTok a devenit o aplicație extrem de populară la nivel mondial. Dar acum se confruntă cu un scandal extrem de stupid, iar explicațiile date nu prea ajută.

TikTok e o aplicație preferată în special de tineri. De fapt, cam așa s-au impus chinezii pe piață și au reușit să câștige teren. Între timp, și-au dat seama și influencerii că poate fi un teritoriu extrem de benefic pentru conținutul pe care-l oferă.

Mulți cred că TikTok va ajunge să ia față Instagram în viitor. E departe, încă, de a face acest lucru, dar lucrurile se mișcă bine.

TikTok s-a confruntat, însă, cu niște acuzații legate de securitatea națională în Statele Unite. Între timp, a mai răsărit un nou scandal, unul extrem de stupid.

Scandalul în care e implicat TikTok are legătură cu comunitatea trans

Comunitatra transgender (persoanele transsexuale) acuză rețeaua TikTok de cenzură. O asociație care apără drepturile acestora susține că mai multe postări ale acestora au fost șters de pe platformă. E vorba de videouri în care unele persoane își discută viața și care ar fi fost date jos de compania chineză.

TikTok a venit cu un răspuns nu foarte convingător. A recunoscut că a eliminat respectivele postări pentru că încărcau anumite reguli, dar n-a specificat care sunt acestea. A venit apoi cu un mesaj de unitate și toleranță.

„Avem o comunitate vibrantă și diversă pe TikTok: sunt aproape două miliarde de vizualizări al contentului marcat…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica