TikTok este pe val: numărul de utilizatori la nivel global intimidează Facebook

0 1

TikTok de la ByteDance a avut un 2020 plin de evenimente, stabilind noi recorduri și prosperând, în ciuda amenințărilor cu interdicțiile guvernamentale în mai multe țări.

Deși aplicația a fost eliminată din India, cea mai mare piață a sa, popularitatea TikTok în restul lumii a continuat să crească. Potrivit datelor celor de la Sensor Tower Store Intelligence se arată că aplicația, inclusiv versiunea iOS a versiunii sale chineze, Douyin și excluzând piețele Android terțe a trecut acum  de cifra 3 miliarde de instalări la nivel global din App Store și Google Play.

TikTok a fost cea mai descărcată și cu cea mai mare încasare aplicație non-joc la nivel global în prima jumătate a anului 2021, ajungând la aproape 383 de milioane de instalări pentru prima dată și venituri estimate de 919,2 milioane de dolari. Deși noile descărcări ale aplicației au scăzut cu 38% față de anul trecut de la aproape 619 milioane în prima jumătate a lui 2020.

Această scădere este atribuită parțial eliminării sale din magazinele de aplicații din India. În cel de-al doilea trimestru al lui 2021, TikTok a înregistrat cea mai mare creștere trimestrială, urcând cu 39% la 534,6 milioane de dolari, de la 384,7 milioane dolari în trimestrul anterior.

TikTok este prima aplicație non-Facebook care a realizat 3 miliarde de descărcări

Adoptarea TikTok s-a accelerat și în 2021, deoarece descărcările pentru prima dată au urcat cu 2%, la 177,5…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica