The Simpsons, cei mai mari “prezicători”: cum se explică evenimentele care au apărut în cel mai celebru serial de animație american

0 0


A prezis Bill Gates multe, dar și Simpsons … Nu, n-are regizorul niciun glob de cristal pe platoul de filmare. Atunci, cum se explică evenimentele care s-au întâmplat în realitate, dar care au apărut în serial, cu ani înainte?

Nu trebuie să fii fan al serialului de animație sau să fi urmărit vreun episod măcar. Cu siguranță ai văzut vreo memă pe internet despre cum Simpsons sunt un fel de “mama Omida” modernă.

Pe parcursul celor aproape 30 de ani, serialul despre cea mai faimoasă familie animată din lume a făcut aluzie la multe evenimente din viața reală cu mult înainte ca acestea să se întâmple: președinția lui Trump, descoperirea particulei Bosonului Higgs („particula Dumnezeu”,), 11 septembrie sau preluarea Fox de către Disney. Acest palmares de coincidențe i-a determinat pe fanii serialului să creadă că „The Simpsons” este, cel puțin, un produs al celor mai inteligenți scriitori de televiziune și, poate, ceva profetic.

Viitorul poate fi prognozat mai bine decât s-ar putea crede, a spus Al Jean, unul dintre scriitorii originali ai serialului și showrunner-ul acestuia din 1998. Episoadele din „The Simpsons” sunt difuzate la un an după ce sunt produse, a spus el, așa că „este doar un un fel de sentiment pe care îl avem sau doar niște idei pe care le gândim sau, de ce nu, intuiția care ne călăuzește cu un an înainte”.

„Prevăd că oamenii vor face un lucru prea măreț din marile noastre…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica