The King’s Man pare să fie o lecție de istorie alternativă, din primul trailer

0 5

Dacă ai o afinitate pentru benzile desenate britanice, regizorul Matthew Vaughn ne pregătește un nou film din seria Kingsman. Acestea este un precursor pentru aventurile din celelalte două filme.

Tocmai a ajuns online primul teaser trailer pentru The King’s Man, cel mai nou film al lui Matthew Vaughn. Regizorul a devenit popular la nivel global prin această franciză, deși a mai regizat în trecut Kick-Ass și X-Men: First Class. Afinitatea lui Vaughn pentru benzi desenate este evidentă și de această dată, deoarece Kingsman: The Secret Service se bazează cartea The Secret Service de către Dave Gibbons și Mark Millar.

Seria Kingsman pare să aibă ceva în comun cu aventurile lui 007, împreună cu afinitatea agentului James Bond pentru gadgeturi. Tonul filmului este însă unul mai relaxat, umoristic. Deși cele două filme din trecut au generat încasări generoase la box office, The Golden Circle nu a fost la fel de bine primit de critici precum The Secret Service. Pentru că vorbim însă de un precursor acum, se poate spune că povestea este luată de la zero.

The King’s Man este al treilea film din seria Kingsman, dar se pare că va exista și un Kingsman 3 care va continua povestea celor două lung metraje din anii trecuți. La cârma tuturor se va afla Vaughn, pornind de la un scenariu redacatat de Vaughn împreună cu colaboratoarea sa Jane Goldman.

În privința acțiunii din The King’s Man, evenimentele par să se desfășoare la începutul…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica