The Irishman primește ultimul trailer, poate cel mai mai bun film al lui Scorsese

0 4

Cu o distribuție de invidiat și un buget pe măsură, The Irishman mai are doar câteva zile până va ajunge pe marile ecrane. Din acest motiv, Netflix a publicat un ultim trailer.

Aflat în producție de câțiva ani, The Irishman va fi cel mai scump film produs de Netflix până la această oră și pe 27 noiembrie vei putea să-l vezi pe serviciul de streaming. Pelicula a fost deja prezentă la mai multe festivaluri de film, iar criticii au fost foarte entuziasmați în primele review-uri. Câteva fragmente din acele review-uri sunt prezente în trailerul de câteva minute disponibil mai sus.

”Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci joacă în filmul THE IRISHMAN de Martin Scorsese, o saga epică despre crima organizată din America de după cel de-al Doilea Război Mondial spusă prin ochii veteranului de război Frank Sheeran, escroc și asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX. O poveste care se întinde pe parcursul a câteva decenii, filmul urmărește unul dintre cele mai mari mistere nerezolvate din istoria americană; dispariția legendarului șef de sindicat Jimmy Hoffa și prezintă o călătorie extraordinară prin coridoarele ascunse ale crimei organizate: modul de funcționare, rivalitățile și legăturile cu politica.”, se arată în comunicatul de presă care însoțește lansarea ultimului trailer. 

În ceea ce-l privește pe Scorsese, rareori se întâmplă ca un film de-al său să nu fie…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica