Testele din care Samsung Galaxy Note 10 iese mai prost decât concurența

0 19


Samsung Galaxy Note 10 ajunge în câteva zile pe piață. Înainte de asta a ajuns deja la câțiva jurnaliști și primele teste de performanță nu-l pun pe-o treaptă prea ridicată. În competiția cu iPhone Xs Max și OnePlus 7 Pro, noul telefon Samsung înregistrează rezultate dezamăgitoare.

Samsung Galaxy Note 10 un telefon extrem de util, cu un hardware cât se poate de bun. Dar, dacă decizia ta de achiziție e influențată de testele benchmark, atunci noul Note e departe de-a te impresiona. Au fost testate, alături de acesta, telefoane de la Apple, Huawei și OnePlus. Totodată, așa cum era previzibil, un rival este și Galaxy S10 Plus. În timp ce Note 10 are un procesor mai bun, deocamdată, acesta nu este cu mult mai performant decât generația precedentă.

Cum s-a descurcat Samsung Galaxy Note 10 în fața altor telefoane

În timp ce în Statele Unite ale Americii și China Samsung Galaxy Note 10 va fi dotat cu Qualcomm Snapdragon 855, în Europa și alte țări va fi dotat cu Exynos 9825, produs de Samsung. Acest procesor are opt nuclee, o frecvență de lucru mai mare când e nevoie de performanță și e construit pe 7 nm.

După cum vezi din rezultatele de mai jos, Samsung Galaxy Note 10 Plus pierde mai mereu în fața iPhone Xs Max și uneori în fața Galaxy S10 Plus sau OnePlus 7 Pro. Mai jos decât acest telefon nu e decât Huawei P30 Pro, care folosește un cip dezvoltat și produs de Huawei, denumit Kirin 980.

Galaxy Note 10 sau Galaxy Note…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica