Tesla vrea să lanseze un model nou. Ce preț uimitor va avea

0 1

În cadrul evenimentului Battery Day, CEO-ul Tesla, Elon Musk, a dezvăluit că compania sa intenționează să producă o mașină electrică de 25.000 de dolari în următorii trei ani – un preț izbitor de mic pentru un vehicul electric.

Un astfel de vehicul încă nu are un nume – dacă ajunge să fie comercializat ca un vehicul complet nou – însă zvonurile sugerează că ar putea ajunge să fie numit Tesla Model C, cu „C” care vine de la „compact”, precum scrie InsideEVs.

Elon Musk vrea să facă mașini electrice pe care să și le permită oricine

„Suntem încrezători că putem face un vehicul electric foarte, foarte convingător, de 25.000 de dolari, care este, de asemenea, complet autonom”, a spus Musk la eveniment. „Și când te gândești la prețul de 25.000 de dolari, trebuie să iei în considerare cât de puțin costisitor este să deții un vehicul electric. Deci, de fapt, devine și mai accesibil la acel preț de 25.000 de dolari”, explică Musk.

În cadrul evenimentului, Musk a dezvăluit și noua baterie a companiei, o celulă mult mai mare și mai eficientă, care ar putea ajunge la scăderea prețurilor viitoarelor vehicule cu o marjă mare.

Musk a susținut că noua celulă a bateriei „tabless” va crește densitatea de cinci ori, va crește gama cu 16% și va îmbunătăți producția de șase ori.

Costul vehiculelor electrice a scăzut considerabil în ultimii doi ani, o traiectorie pe care Musk pare să o continue. Cea mai…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica