Tesla schimbă politica: ce va trebui să faci de acum înainte

0 0

Pentru prima dată, imaginile video vor fi asociate cu VIN-ul unui vehicul.

Cu cea mai recentă lansare FSD, „Full Self-Driving” de la Tesla, le cere șoferilor să-i permită să colecteze videoclipuri realizate de camerele exterioare și interioare ale unei mașini în cazul unui accident sau „risc serios pentru siguranță”. Aceasta va marca prima dată când Tesla va atașa imagini la un anumit vehicul și șofer.

Tesla a strâns imagini video ca parte a FSD înainte, dar a fost folosit doar pentru a antrena și a îmbunătăți sistemele sale de auto-conducere AI. Conform noului acord, însă, Tesla va putea acum să asocieze videoclipuri cu anumite vehicule. „Prin activarea FSD Beta, sunt de acord cu colectarea de către Tesla a datelor de imagine asociate VIN de la camerele externe ale vehiculului și din cabină, în cazul apariției unui risc serios de siguranță sau a unui eveniment de siguranță, cum ar fi o coliziune”, se arată în acord.

O decizie controversată

Limbajul ar putea indica faptul că Tesla dorește să se asigure că are dovezi în cazul în care sistemul său FSD este acuzat de un accident. Poate fi folosit și pentru a detecta și a remedia mai rapid probleme grave.

Cu toate acestea, alți șoferi de pe drumurile publice sunt, de asemenea, implicați fără să vrea în program. Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi investighează în prezent plângerea unui șofer conform căreia FSD a dus la o…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica