Tesla Autopilot ‘a distant second’ to GM’s Super Cruise in hands-free test

0 2

GM.N Super Cruise de la General Motors Co a modificat din nou pilotul TSLA.O al Tesla într-o evaluare a 17 vehicule echipate cu sisteme active de asistență la conducere (ADAS) de către Consumer Reports, a declarat miercuri organizația de testare.

Un Tesla Model Y echipat cu pilot automat a terminat „o secundă îndepărtată”, a spus grupul, la un Cadillac CT6 echipat cu Super Cruise, pe care GM îl lansează pe mai mult de 20 de vehicule – inclusiv noul său pickup electric Hummer – în următorii trei ani.

Cercetătorii în materie de siguranță și asigurări au avertizat frecvent cu privire la riscurile supraestimării de către consumatori a abilităților sistemelor ADAS, o concepție greșită sporită de unii producători auto care își denumesc produsele Pilot automat, ProPilot sau Copilot.

În 2018, Cadillac CT6 cu Super Cruise a obținut un scor mai mare decât un Tesla Model 3 cu pilot automat, într-un test Consumer Reports cu doar patru vehicule echipate cu ADAS.

În cel mai recent test, desfășurat în această vară pe o pistă și pe drumurile publice, Cadillac a obținut 69 de puncte din 100 posibile, în timp ce Tesla a obținut 57.

Un Lincoln Corsair echipat cu sistemul FN Co-Pilot 360 al Ford Motor Co, a terminat pe locul trei cu 52.

Diferența critică în sistemul Super Cruise este o cameră cu infraroșu orientată către șofer, pentru a se asigura că este atent la drum și că este pregătită să preia controlul manual atunci…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica