Televizorul Philips care îți transformă sufrageria într-o sală de cinema

0 6


În 2019, dacă ai căuta un televizor nou, probabil că ai avea nevoie de câteva caracteristici ca să știi că nu dai bani aiurea pe un produs de tipul acesta. Pe baza unui nou model Philips, seria 7300, am alcătuit lista de caracteristici și recomandări pentru achiziția ta.

Ca multe alte tehnologii, și televizorul a cunoscut perioada sa de explozie, apoi de stabilizare cu funcții care au devenit între timp iconice. O ultima dezvoltare accelerată a fost când televizoarele au devenit inteligente. Și asta nu s-a întâmplat peste noapte, ci de la an la an. Între timp, și zona aceasta s-a stabilizat.

Sunt pe piață câteva sisteme de operare stabile, sunt câțiva producători consacrați și gama de produse e foarte diversificată. Am profitat de intrarea pe piața din România a seriei Philips 7300 ca să analizez ce înseamnă un smart TV în 2019, dar și care ar putea fi acele caracteristici care să îți fie ție bune ca utilizator final. Și înainte de orice achiziție ține cont de-un lucru: poate că produsul perfect nu există, dar cel care să îți satisfacă cele mai multe nevoi cu siguranță a fost deja inventat și e disponibil.

Ce e noua serie Philips cu Android TV

Am zis mai sus că e vorba de televizoare smart, iar acestea sunt caracterizate de un sistem de operare. În cazul acesta este Android TV, popularizat de Google pe telefoane și ajuns de câțiva ani și pe televizoare. Unul dintre avantajele acestuia e că poți configura…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica