Telekom face o mutare genială sau de-a dreptul disperată: unde va vinde cartele

0 13

Telekom România încearcă să câștige clienți în fața rivalilor printr-o mutare cel puțin îndrăzneață. Anunțul oficial încă nu-i făcut, dar știm ce se va întâmpla din iulie.

„Ce-și doresc românii?” – așa își promovează Telekom noua ofertă. Aceasta e oficial denumită „Mobil Nelimitat” și costă 30 de lei. Primești, de acești bani, o cartelă prepay pe care o poți transforma într-un abonament. Pentru început, include internet mobil nelimitat, apeluri şi SMS-uri naţionale nelimitate, dar și 100 de minute internaţionale către fix şi mobil.

De unde o să poți cumpăra cartele Telekom

Cartela va fi vândută de Telekom în magazinele Mega Image. Imediat ce-ai cumpărat-o, o poți activa și-o poți folosi.

Poți transforma cartela într-un abonament fără perioadă minimă contractuală. Faci asta online fără să trebuiască să faci vreo vizită în magazinele Telekom. Opțiunea abonamentului fără perioadă contractuală există din iulie 2018. Atunci, Telekom a venit cu poate cea mai bună idee la o problemă destul de mare.

În prezent, Mega Image are o rețea de circa 700 de magazine. Astfel, Telekom își asigură un vad comercial foarte bun. În plus, prețul e suficient de agresiv cât să nu te mai tenteze oferte de la concurență, cum ar fi cele de la Digi cu internet nelimitat la 5 euro. Un avantaj ar putea fi și că poți gestiona ce ține de cartelă – și număr – online.

La început ți-am zis că Telekom…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica