Telefonul viitorului de la Samsung te face să uiți de Galaxy Note 10

0 13


În câteva zile, Samsung anunță Galaxy Note 10. Lucrează însă deja la alte concepte care ar putea fi folosite în viitor. Iar dacă telefonul pliabil nu-i gata de lansare, acest model de acum l-ai putea vedea pe piață în cinci ani și să fie cumva util.

Ce vezi în imaginea de mai jos e un brevet pe care îl are Samsung pentru un telefon cu trei ecrane. Ar fi ca un evantai și fiecare ecran ar fi conectat cu celelalte la bază. E poate cel mai bizar model pe care l-ai văzut până acum de la vreo companie.

La cum a schițat Samsung scenariile de folosire, l-ai putea utiliza ca pe un telefon obișnuit sau cu două ecrane la 180 de grade. Totodată, ai putea avea toate ecranele scoase și, eventual, să ai informații pe fiecare dintre ele. E greu de crezut că tehnologia îl va face realizabil în următorii doi ani, dar ar putea căpăta o formă mai intuitiv până în 2025.

Samsung încearcă să acopere cât mai multe scenarii de utilizare pentru viitor

Ca să îți dai seama cam cât timp trece de la concept la produs final, e suficient să te gândești la Samsung Galaxy Fold. Prima dată când compania a oferit public informații despre un așa dispozitiv a fost în ianuarie 2013. Au mai trecut șase ani până în primăvara lui 2019 ca să aibă ceva aproape gata de lansare.

Brevetul de acum al Samsung i-ar putea asigura însă un start în alte categorii de produse. Nu trebuie să fie neapărat un telefon, ci chiar și o tabletă pe care s-o…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica