Telefonul tău o să rămână fără butoane și un fost inginer Apple îți zice de ce

0 1

Telefoanele s-au schimbat radical în ultimii ani și chiar n-ar mai fi indicat să vorbești despre ele folosind termenul smartphone. Pentru că, până la urmă, toate-s inteligente, nu? Acum, piața se pregătește să intre într-o altă etapă. Promite asta un start-up înființat de un fost inginer cu legături cu Apple.

Sentons e un start-up de care probabil n-ai auzit până acum. A fost înființat de un fost inginer care și-a vândut compania către Apple și a decis acum să-și înființeze alta. La prima vedere, are toate șansele, așadar, să promită inovație și produse revoluționare.

Compania a venit cu o idee: cum ar fi ca telefoanele să nu mai aibă niciun buton. Apple a renunțat la butonul central de pe iPhone, dar, la fel ca Samsung, încă păstrează butoane laterale. Sunt cele de control al volumului sau cel cu care închizi telefonul.

Acum, Sentons lucrează la eliminarea totală a butoanelor. Practic, totul să fie controlat prin tehnologie touch, cu care te plimbi acum prin telefon.

Sentons vrea să elimine butoanele

Jess Lee este directorul general al companiei Sentons și e considerat un veteran în tehnologie. A înființat o companie care a fost preluată ulterior de Apple, dar acum mizează pe un alt start-up.

Sentons lucrează la un sistem de sensori care folosește sunete ultrasonice pentru a detecta atingerile. Și vrea să vândă acest sistem producătorilor de telefoane. Susține că lucrează deja cu doi producători mari din…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica